BURSA / OSMANGAZİ - Başöğretmen Ortaokulu

Haz

Dyned programının kullanımında ilçe çapındaki yarışmada öğrencimiz Mert Kömürcü ilçe 3. sü olmuştur. Kendisine rehberlik yapan Bengül Toker´ i tebrik ederiz.

Haz

Müzik öğretmenimiz M.Atilla Gönül tarafından hazırlanan yıl sonu konserimiz ilgi ve beğeni ile izlendi.Programda emeği geçen başta Atilla Bey olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

"Dizelerin Senfonisi" isimli şiir dinletisiyle ruhumuzu dinlendirdik... Programı hazırlayan başta Türkçe öğretmenimiz Şule ATEŞ olmak üzere müzik öğretmenimiz  Atilla GÖNÜL´ü, görsel sanatlar öğretmenimiz Cevdet YILDIZ´ı ve emek veren tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

26/05/2017 TARİHİNDE ÇANAKKALE´YE DÜZENLEDİĞİMİZ GEZİ İLE ÖĞRENCİLERİMİZ TARİHİ ALANI REHBER EŞLİĞİNDE DOLAŞTILAR. VATAN KALBİNİN ATTIĞI BU TOPRAKLARDA GELECEĞİMİZ İÇİN HAYATLARINI FEDA EDEN AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE YAD ETTİK.

May

Okul Futbol Takımımız 2. Küme Futbol Küçük Erkekler Kategorisinde İl Birincisi olmuştur.

Büyük bir mücadelenin yaşandığı final maçını kazanan takımımız adını birincilik tablosuna altın harflerle yazdırmıştır. Bize bu sevinci yaşatan başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Barış Gırak ve  tüm Beden Eğitimi zümresini, futbol takımımızın yıldızları sevgili öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ana başta taç imiş,

Her derde ilaç imiş,

Bir evlat pir olsa da,

Anaya muhtaç imiş.

Baş tacımız annelerimizin gününü coşkuyla kutladık. Programda emeği geçen Gülay Türkulusu ve Şenay Çimer Öğretmenlerimizi ayrıca öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

May

Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin düzenlediği "Anneye Mektup" isimli yarışmada 8-F sınıfı öğrencimiz Hayrünisa Güney Bursa ikincisi olmuştur. Öğrencimize tablet bilgisayar ve değişik hediyeler verilmiştir. Başarılarından dolayı Türkçe öğretmenimiz Gülay Türkulusu ve öğrencimizi tebrik ederiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda coşkuyla kutladık.

Nis

Futbol müsabakalarında Basogretmen Ortaokulu Futbol Takimi olarak  Bursa´da ilk 16´ya kaldık.

Başöğretmen 2- Mustafa Kemal Paşa Sınav Koleji 0

Nis

BAŞÖĞRETMEN ORTAOKULU AYIN ÖĞRENCİLERİ VE AYIN EN TEMİZ SINIFLARI (MART 2017)

AYIN ÖĞRENCİLERİ(SABAH)

6-A BERK YILMAZ

6-B NİSANUR UÇAR

6-C AYSU DÜNDAR

6-D ARDA MUTLU

6-E SELVİNUR ÖZGÜN

6-F AHMET ENES EFE

6-G MELİSA BAKİ

6-H MEVLAN ÇAVUŞOĞLU(OKUL ÖRNEK ÖĞRENCİSİ)

6-İ MERVENUR KARATAŞ

8-A MERVE UYGUN

8-B TUĞÇE SAYGI

8-C CANSU ATAR

8-D MERYEM BUSE SUVAT(OKUL ÖRNEK ÖĞRENCİSİ)

8-E MELİKE ZÜMRE

8-F HAYRÜNİSA GÜNEY

8-G BURAK ÇALIŞKAN

8-H IŞIL AKÇA

AYIN ÖĞRENCİLERİ(ÖĞLEN)

5-A SEMA KARATAŞ

5-B ARDA KESKİN

5-C SEMİH KURTULUŞ(OKUL ÖRNEK ÖĞRENCİSİ)

5-D İLAYDA BURÇİN KOPAN

5-E KEREM KAHRAMAN

5-F ÖMER BURAK NEŞELEN

5-G BEYZA DUMAN

5-H EYLÜL SEVEN

5-İ TUĞÇE ESLEM BABAÇ

5-K YİĞİT ALTAN

5-L İREM AYDIN

5-M MEHMET AKİF KAVAL

7-A EREN KÖSEOĞLU

7-B METEHAN KAMIŞLIGÖL

7-C İBRAHİM AYAZ

7-D SELİNAY EKİZ

7-E HAKAN AKTAŞ

7-F AYŞEGÜL YELBEY

7-G ERHAN ÖZGÜR

7-H YAĞMUR ATAR(OKUL ÖRNEK ÖĞRENCİSİ)

AYIN EN TEMİZ SINIFLARI

5-İ ZEYNEP ÖZLE (SINIF REHBER ÖĞRETMENİ)

6-C SEMA ÖZKAN (SINIF REHBER ÖĞRETMENİ)

7-H HAKAN CENGİZ (SINIF REHBER ÖĞRETMENİ)

8-D GÜLAY TÜRKULUSU (SINIF REHBER ÖĞRETMENİ)

Nis

İKİNCİ DÖNEM KİTAP KURTLARINA BAŞARI BELGELERİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN FARUK DEMİRTAŞ TARAFINDAN VERİLMİŞTİR. BAŞTA EMEĞİ GEÇEN TÜRKÇE ÖĞRETMENLERİMİZ GÜLÇİN YILDIRIM VE KÜBRA HOCAOĞLU OLMAK ÜZERE TÜM TÜRKÇE ZÜMRESİNİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Nis

ORMAN HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ YETKİLİLERİ TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE ´´ORMAN VE AĞAÇ´´ KONULU SEMİNER VERİLMİŞTİR. ETKİNLİK FİDAN DİKİMİ İLE SON BULMUŞTUR. PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN MATEMATİK ÖĞRETMENİMİZ PINAR ÜLKER SARACALIOĞLU VE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Mrt

OKULUMUZ  5/H SINIFI ÖĞRENCİSİ BETÜL KOCABIYIK, GELENEKSEL OLARAK DÜZENLENEN OKÇULUK MÜSABAKALARINDA BURSA ÜÇÜNCÜSÜ OLARAK TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİTMEYE HAK KAZANMIŞTIR. ÖĞRENCİMİZİ, AİLESİNİ VE YETİŞMESİNDE EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Mrt

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ’NİN YILDÖNÜMÜ KAPSAMINDA HAZIRLANAN PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ. ÜZERİNDEN 102 YIL GEÇMESİNE RAĞMEN HALA ÇANAKKALE RUHUNU YAŞIYOR VE YAŞATIYORUZ. TÜM ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN.

Mrt

Okulumuz Öğretmen ve Öğrencileri tarafından 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.