BURSA / OSMANGAZİ - Başöğretmen Ortaokulu

Kas

Öğrencimiz Hüseyin Mert KOÇDEMİR  Osmangazi ilçesinde Dyned birincisi olmuştur.

Kas

Ekim ayının örnek öğrencileri ve en temiz sınıfları belli oldu. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.    5-A Eren Kaya 5-B Sümeyye Eren 5-C Berrak Ulusoy 5-D Ela Kader 5-E Rumeysa Ustaoğlu 5-F Nisa Maden 5-G Enes Ekdur(Okul Örnek Öğrencisi) 5-H Esma Çapraz 5-İ Aybüke Şentürk 5-K Semih Seylen 5-L Yağmur Şentürk   6-A Şüheda Saygı 6-B Yaren Öztürk 6-C Beyza Duman 6-D Enes Özgür(Okul Örnek Öğrencisi) 6-E Arda Korkmaz 6-F Koray Arda Akın 6/G Enes Karagöz 6-H Yaren Macaroğlu 6-İ Melek Dönmez 6-K Görkem Murat Aktunç 6-L Efe Mutlu  6-M Ece Vatansever   7-A Ceren Aydın  7-B Kadriye Altın 7-C Recep Koçdemir 7-D Furkan Eyi 7-E Demet Saygı ( Okul Örnek Öğrencisi) 7-F Ravza Ablay 7-G Emircan Aydın 7-H Diyar Morsümbül 7-İ Sümeyye Kurban   8-A Muhammed Hasan İnan 8-B Ayça Çapar 8-C Yıldıray Koçkar 8/D Mehmet Demir 8-E Esin Kardelen Durmuş 8-F Anıl Fırat 8-G Tuğba Deniz 8/H İrem Şeyma Beki ( Okul Örnek Öğrencisi)   Ayın Temiz Sınıfları 5-E Şule Ateş( Sınıf Rehber Öğretmeni) 6/D Sema Şenyurt( Sınıf Rehber Öğretmeni) 7/F Yurdaer Demir(Sınıf Rehber Öğretmeni) 8-E Mine Dağ(Sınıf Rehber Öğretmeni)

Kas

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) yetkilileri tarafından kanser hastalığı konusunda bilinçlenmek amacıyla öğrencilerimize yönelik konferans düzenlenmiştir. Kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programında emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü programında emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Eyl

İlköğretim haftasını coşkuyla kutladık. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz. 2017-2018 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz için hayırlı olmasını dileriz.

Ağu

2017 YILI DESTEKLEME VE YETİŞTİRME YAZ KURSLARIMIZ BUGÜN İTİBARİYLE SONA ERMİŞTİR. OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN FARUK DEMİRTAŞ TARAFINDAN YAPILAN KAPANIŞ KONUŞMASINDA ÖNÜMÜZDEKİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TEOG SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZE TAVSİYELERDE BULUNULMUŞ VE HEDEFLER BELİRLENMİŞTİR. KURSLARDA GÖREVLİ ÖĞRETMENLERİMİZİ VE GAYRET GÖSTEREN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Haz

Dyned programının kullanımında ilçe çapındaki yarışmada öğrencimiz Mert Kömürcü ilçe 3. sü olmuştur. Kendisine rehberlik yapan Bengül Toker´ i tebrik ederiz.

Haz

Müzik öğretmenimiz M.Atilla Gönül tarafından hazırlanan yıl sonu konserimiz ilgi ve beğeni ile izlendi.Programda emeği geçen başta Atilla Bey olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

"Dizelerin Senfonisi" isimli şiir dinletisiyle ruhumuzu dinlendirdik... Programı hazırlayan başta Türkçe öğretmenimiz Şule ATEŞ olmak üzere müzik öğretmenimiz  Atilla GÖNÜL´ü, görsel sanatlar öğretmenimiz Cevdet YILDIZ´ı ve emek veren tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

26/05/2017 TARİHİNDE ÇANAKKALE´YE DÜZENLEDİĞİMİZ GEZİ İLE ÖĞRENCİLERİMİZ TARİHİ ALANI REHBER EŞLİĞİNDE DOLAŞTILAR. VATAN KALBİNİN ATTIĞI BU TOPRAKLARDA GELECEĞİMİZ İÇİN HAYATLARINI FEDA EDEN AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE YAD ETTİK.

May

Okul Futbol Takımımız 2. Küme Futbol Küçük Erkekler Kategorisinde İl Birincisi olmuştur.

Büyük bir mücadelenin yaşandığı final maçını kazanan takımımız adını birincilik tablosuna altın harflerle yazdırmıştır. Bize bu sevinci yaşatan başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Barış Gırak ve  tüm Beden Eğitimi zümresini, futbol takımımızın yıldızları sevgili öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ana başta taç imiş,

Her derde ilaç imiş,

Bir evlat pir olsa da,

Anaya muhtaç imiş.

Baş tacımız annelerimizin gününü coşkuyla kutladık. Programda emeği geçen Gülay Türkulusu ve Şenay Çimer Öğretmenlerimizi ayrıca öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

May

Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin düzenlediği "Anneye Mektup" isimli yarışmada 8-F sınıfı öğrencimiz Hayrünisa Güney Bursa ikincisi olmuştur. Öğrencimize tablet bilgisayar ve değişik hediyeler verilmiştir. Başarılarından dolayı Türkçe öğretmenimiz Gülay Türkulusu ve öğrencimizi tebrik ederiz.