BURSA / OSMANGAZİ - Başöğretmen Ortaokulu

Eyl

İlköğretim haftasını coşkuyla kutladık. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz. 2017-2018 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz için hayırlı olmasını dileriz.

Ağu

2017 YILI DESTEKLEME VE YETİŞTİRME YAZ KURSLARIMIZ BUGÜN İTİBARİYLE SONA ERMİŞTİR. OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN FARUK DEMİRTAŞ TARAFINDAN YAPILAN KAPANIŞ KONUŞMASINDA ÖNÜMÜZDEKİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TEOG SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZE TAVSİYELERDE BULUNULMUŞ VE HEDEFLER BELİRLENMİŞTİR. KURSLARDA GÖREVLİ ÖĞRETMENLERİMİZİ VE GAYRET GÖSTEREN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Haz

Dyned programının kullanımında ilçe çapındaki yarışmada öğrencimiz Mert Kömürcü ilçe 3. sü olmuştur. Kendisine rehberlik yapan Bengül Toker´ i tebrik ederiz.

Haz

Müzik öğretmenimiz M.Atilla Gönül tarafından hazırlanan yıl sonu konserimiz ilgi ve beğeni ile izlendi.Programda emeği geçen başta Atilla Bey olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

"Dizelerin Senfonisi" isimli şiir dinletisiyle ruhumuzu dinlendirdik... Programı hazırlayan başta Türkçe öğretmenimiz Şule ATEŞ olmak üzere müzik öğretmenimiz  Atilla GÖNÜL´ü, görsel sanatlar öğretmenimiz Cevdet YILDIZ´ı ve emek veren tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

26/05/2017 TARİHİNDE ÇANAKKALE´YE DÜZENLEDİĞİMİZ GEZİ İLE ÖĞRENCİLERİMİZ TARİHİ ALANI REHBER EŞLİĞİNDE DOLAŞTILAR. VATAN KALBİNİN ATTIĞI BU TOPRAKLARDA GELECEĞİMİZ İÇİN HAYATLARINI FEDA EDEN AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE YAD ETTİK.

May

Okul Futbol Takımımız 2. Küme Futbol Küçük Erkekler Kategorisinde İl Birincisi olmuştur.

Büyük bir mücadelenin yaşandığı final maçını kazanan takımımız adını birincilik tablosuna altın harflerle yazdırmıştır. Bize bu sevinci yaşatan başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Barış Gırak ve  tüm Beden Eğitimi zümresini, futbol takımımızın yıldızları sevgili öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ana başta taç imiş,

Her derde ilaç imiş,

Bir evlat pir olsa da,

Anaya muhtaç imiş.

Baş tacımız annelerimizin gününü coşkuyla kutladık. Programda emeği geçen Gülay Türkulusu ve Şenay Çimer Öğretmenlerimizi ayrıca öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

May

Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin düzenlediği "Anneye Mektup" isimli yarışmada 8-F sınıfı öğrencimiz Hayrünisa Güney Bursa ikincisi olmuştur. Öğrencimize tablet bilgisayar ve değişik hediyeler verilmiştir. Başarılarından dolayı Türkçe öğretmenimiz Gülay Türkulusu ve öğrencimizi tebrik ederiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda coşkuyla kutladık.

Nis

Futbol müsabakalarında Basogretmen Ortaokulu Futbol Takimi olarak  Bursa´da ilk 16´ya kaldık.

Başöğretmen 2- Mustafa Kemal Paşa Sınav Koleji 0

Nis

ORMAN HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ YETKİLİLERİ TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE ´´ORMAN VE AĞAÇ´´ KONULU SEMİNER VERİLMİŞTİR. ETKİNLİK FİDAN DİKİMİ İLE SON BULMUŞTUR. PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN MATEMATİK ÖĞRETMENİMİZ PINAR ÜLKER SARACALIOĞLU VE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Mrt

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ’NİN YILDÖNÜMÜ KAPSAMINDA HAZIRLANAN PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ. ÜZERİNDEN 102 YIL GEÇMESİNE RAĞMEN HALA ÇANAKKALE RUHUNU YAŞIYOR VE YAŞATIYORUZ. TÜM ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN.

Mrt

Okulumuz Öğretmen ve Öğrencileri tarafından 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuzda öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmak için projeler üretmeye devam ediyoruz. Birinci dönem TEOG sınavında ilk ona giren velilerimiz ve öğrencilerimizle 29.12.2016 tarihinde okul kütüphanemizde düzenlediğimiz GURUR ÇAYI etkinliğinde buluştuk. Bu sene birinci TEOG sınavında 8/C sınıfı öğrencimiz Berat TUNÇ, tüm soruları doğru yanıtlayarak bizleri ayrıca gururlandırmıştır. Okul Müdürümüz Sayın Faruk DEMİRTAŞ´ın açılış konuşması ile başlayan etkinlik velilere kahvaltı ve çay ikramı ile devam etmiştir. Öğrencilerimizi tekrar kutlarken ilgi gösteren velilerimize teşekkür ediyoruz.