BURSA / OSMANGAZİ - Başöğretmen Ortaokulu

May

“Ana başta tâc imiş Her derde ilac imiş Bir evlat pir olsa da  Anaya muhtâc imiş.”  Başımızın tacı annelerimiz için hazırlanan programda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuz ana sınıfı öğrencilerinin hazırladığı yıl sonu programında emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Bugün açılışını yaptığımız Tübitak 4006 Bilim Fuarı’na katılarak bizleri onurlandıran İl Milli Eğitim Şube Müdürü Müştak Gencer, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Kadir Yıkılmaz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Rasim Alkaç, Okul Müdür ve Müdür Yardımcılarına, Tübitak Yetkilisi Çiğdem Hanım’a, Emekliler Derneği Başkanına, mahalle muhtarımız Hüseyin Bey’e, velilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca fuar için gerekli ekipman desteğini sağlayan Osmangazi Belediye Başkanı Sayın Mustafa Dündar ve belediye çalışanlarına teşekkür ederiz. Toplam 40 öğrencimiz, 20 danışman öğretmenimiz ve okul koordinatörümüz Sevil Hanım ile birlikte hazırladıkları projelerin sunumunu gerçekleştirdi. Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz 6/F sınıfı öğrencisi Betül KOCABIYIK, Okullararası Okçuluk Bursa İl Seçmelerinde 1. olarak Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştır. Başta öğrencimiz olmak üzere yetişmesinde emeği geçen ailesini ve antrenörlerini tebrik ederiz.👏🏻👏🏻👏🏻🇹🇷

Nis

“Bursa’nın Fethi” etkinlikleri kapsamında 8. sınıf öğrencilerimize haziran ayında yapılacak büyük sınav öncesi moral gezisi düzenledik. Tarihi Çınar(İnkaya) ile başlayan Bursa turumuz, Tophane, Osman Gazi ve Orhan Gazi  Türbeleri, Bursa Kalesi, Ulu Cami, Koza Han ve Emir Sultan Cami’nin ziyaret edilmesi ile son buldu. Gezinin yapılmasında emeği geçen Müdür Yardımcımız Halil Bey’e; matematik öğretmenimiz Pınar Hanım’a; Türkçe öğretmenlerimiz Kübra ve Kıymet Hanım’a ve bize otobüs hizmeti sağlayan Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü programında emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Okul idaremiz ve öğretmenerimizin katkıları ile Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize lokma hayrı yapılmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında hazırlanan programda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

“Lise Tanıtım Günleri” kapsamında okulumuz 8. sınıf öğrencilerine yönelik gezi düzenlenmiştir. Tofaş Fen Lisesi, İMKB Fen Lisesi ve Bursa Anadolu Lisesi ile başlayan tanıtımlar sayesinde öğrencilerimiz hedef tazelemiş ve sene sonunda yapılacak sınav için motive olmuştur. Gezi organizasyonunda emeği geçen Müdür Yardımcımız Halil KARAGÖZ, Rehber Öğretmenimiz Derya KÖKLEN, Şenay ÇİMER ve Kübra HOCAOĞLU öğretmenlerimiz ile okul aile birliği başkanımız Pınar GÖNEN’i tebrik ederiz.

Aralık ayının örnek öğrencileri ve en temiz sınıfları belli oldu.

Ara

Girişimlerimiz sonucunda, okulumuza, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 40 bisiklet kapasiteli bisiklet park alanı yapılmıştır. Emeği geçen belediye yetkililerine ve montaj ekibine teşekkür ederiz. Öğrencilerimize hayırlı olsun. 🚲🚲🚲

Ara

Programızmızda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.