BURSA / OSMANGAZİ - Başöğretmen Ortaokulu

Nis

Okulumuz 6/F sınıfı öğrencisi Betül KOCABIYIK, Okullararası Okçuluk Bursa İl Seçmelerinde 1. olarak Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştır. Başta öğrencimiz olmak üzere yetişmesinde emeği geçen ailesini ve antrenörlerini tebrik ederiz.👏🏻👏🏻👏🏻🇹🇷

Nis

“Bursa’nın Fethi” etkinlikleri kapsamında 8. sınıf öğrencilerimize haziran ayında yapılacak büyük sınav öncesi moral gezisi düzenledik. Tarihi Çınar(İnkaya) ile başlayan Bursa turumuz, Tophane, Osman Gazi ve Orhan Gazi  Türbeleri, Bursa Kalesi, Ulu Cami, Koza Han ve Emir Sultan Cami’nin ziyaret edilmesi ile son buldu. Gezinin yapılmasında emeği geçen Müdür Yardımcımız Halil Bey’e; matematik öğretmenimiz Pınar Hanım’a; Türkçe öğretmenlerimiz Kübra ve Kıymet Hanım’a ve bize otobüs hizmeti sağlayan Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ederiz.