BURSA / OSMANGAZİ - Başöğretmen Ortaokulu

Aralık ayının örnek öğrencileri ve en temiz sınıfları belli oldu.

Ara

Girişimlerimiz sonucunda, okulumuza, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 40 bisiklet kapasiteli bisiklet park alanı yapılmıştır. Emeği geçen belediye yetkililerine ve montaj ekibine teşekkür ederiz. Öğrencilerimize hayırlı olsun. 🚲🚲🚲

Ara

Programızmızda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Öğrencimiz Hüseyin Mert KOÇDEMİR  Osmangazi ilçesinde Dyned birincisi olmuştur.

Kas

Ekim ayının örnek öğrencileri ve en temiz sınıfları belli oldu. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.    5-A Eren Kaya 5-B Sümeyye Eren 5-C Berrak Ulusoy 5-D Ela Kader 5-E Rumeysa Ustaoğlu 5-F Nisa Maden 5-G Enes Ekdur(Okul Örnek Öğrencisi) 5-H Esma Çapraz 5-İ Aybüke Şentürk 5-K Semih Seylen 5-L Yağmur Şentürk   6-A Şüheda Saygı 6-B Yaren Öztürk 6-C Beyza Duman 6-D Enes Özgür(Okul Örnek Öğrencisi) 6-E Arda Korkmaz 6-F Koray Arda Akın 6/G Enes Karagöz 6-H Yaren Macaroğlu 6-İ Melek Dönmez 6-K Görkem Murat Aktunç 6-L Efe Mutlu  6-M Ece Vatansever   7-A Ceren Aydın  7-B Kadriye Altın 7-C Recep Koçdemir 7-D Furkan Eyi 7-E Demet Saygı ( Okul Örnek Öğrencisi) 7-F Ravza Ablay 7-G Emircan Aydın 7-H Diyar Morsümbül 7-İ Sümeyye Kurban   8-A Muhammed Hasan İnan 8-B Ayça Çapar 8-C Yıldıray Koçkar 8/D Mehmet Demir 8-E Esin Kardelen Durmuş 8-F Anıl Fırat 8-G Tuğba Deniz 8/H İrem Şeyma Beki ( Okul Örnek Öğrencisi)   Ayın Temiz Sınıfları 5-E Şule Ateş( Sınıf Rehber Öğretmeni) 6/D Sema Şenyurt( Sınıf Rehber Öğretmeni) 7/F Yurdaer Demir(Sınıf Rehber Öğretmeni) 8-E Mine Dağ(Sınıf Rehber Öğretmeni)

Kas

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) yetkilileri tarafından kanser hastalığı konusunda bilinçlenmek amacıyla öğrencilerimize yönelik konferans düzenlenmiştir. Kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programında emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü programında emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Eyl

İlköğretim haftasını coşkuyla kutladık. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz. 2017-2018 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz için hayırlı olmasını dileriz.

Ağu

2017 YILI DESTEKLEME VE YETİŞTİRME YAZ KURSLARIMIZ BUGÜN İTİBARİYLE SONA ERMİŞTİR. OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN FARUK DEMİRTAŞ TARAFINDAN YAPILAN KAPANIŞ KONUŞMASINDA ÖNÜMÜZDEKİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TEOG SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZE TAVSİYELERDE BULUNULMUŞ VE HEDEFLER BELİRLENMİŞTİR. KURSLARDA GÖREVLİ ÖĞRETMENLERİMİZİ VE GAYRET GÖSTEREN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.