Başöğretmen Ortaokulu

Telefon : (224) 246 62 89
Belgegeçer : (224) 246 62 89
WEB https://basogretmenortaokulu.meb.k12.tr
Adres : BAĞLARBAŞI MAH. HOŞSEDA SK. BAŞÖĞRETMEN ORTAOKULU NO 6 OSMANGAZİ / BURSA
VİZYON : Geleneği ve değişimi bütünleştirerek geleceği elinde tutan, çağdaş bir okul. 30 kişilik sınıflarda bilgisayar destekli ve öğrenci merkezli uygulanan eğitim öğretim. Öğrencilerimizin ilgisini çekecek, çağdaş eğitim öğretim ortamı olan bir okul. Güleryüzlü ortamda önce insan anlayışından yola çıkarak hazırlanan bir ortam ile mutlu yarınları hedefleyen bir okul.
MİSYON : Sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, kendine güvenli,üretken ve yaratıcı, gelişmelere açık, kendisiyle ve toplumla barışık, teknolojik gelişmeleri takip eden, öğrenmeye meraklı, Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyetin temel değerlerine sahip çıkan bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Isınma : DOĞALGAZLI KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Kentmeydanından 35H, Acemler İstasyonundan B16/A, Timurtaşpaşadan/Çarşıdan 40H ve B40 otobüsleriyle okulumuza ulaşım sağlayabilirsiniz.
Yerleşim Yeri : Okulumuz; Bağlarbaşı Mahallesinin doğusunda, Hava Ulaştırma Okul Komutanlığı yakınında bulunmaktadır. Kentmeydanı’ndan 35H, Acemler İstasyonu’ndan B16/A, Timurtaşpaşa’dan/Çarşı’dan 40H ve B40 otobüsleriyle okulumuza ulaşım sağlayabilirsiniz.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık :
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuz öğrencilerinden İrem Özkan 2 Ekim 2022 tarihinde düzenlenen Türkiye geneli Eker koşusunda 12 yaş kız kategorisinde 1. olmuştur. Yine aynı yarışta Enes Yılmaz erkeklerde, Beren Akça da kızlarda özel öğrenciler kategorisinde 1. olmuştur. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :